Menú de Nadal
Menú especial de Nadal amb plats tradicionals catalans i tocs contemporanis, elaborat amb ingredients frescos i de qualitat per celebrar les festes amb família, amics i companys de feina.
APERITIU
Micuit amb chutney de mango
Micuit de foie gras amb un chutney de mango casolà que aporta un toc dolç i tropical.
PRIMERS
Sopa de galets
Sopa tradicional catalana de Nadal amb galets, carn i verdures, un clàssic que no pot faltar a la taula.
Patata d'Olot de carn d'olla amb tòfona
Patata d'Olot farcida amb carn d'olla i tòfona, un plat tradicional que combina la dolçor de la patata amb la intensitat de la tòfona.
Caneló rostit i gratinat
Caneló farcit de rostit tradicional, gratinat amb formatge i beixamel per un toc cremós i aromàtic.
PLATS PRINCIPALS
Suquet de Rap
Suquet tradicional de rap amb patates i allioli, un plat mariner ple de sabor i tradició mediterrània.
Gall d'indi a la catalana
Gall d'indi preparat seguint la tradició catalana, amb una salsa rica i aromàtica que realça el seu sabor.
Garrí amb carbassa
Garrí tendre acompanyat de carbassa confitada, una combinació que aporta dolçor i suavitat al plat.
POSTRES
Coca de forner amb xocolata, oli i sal
Coca tradicional de forner amb un toc contemporani de xocolata, oli d'oliva i sal marina.
Neules i torrons
Selecció de neules i torrons tradicionals catalans per acabar el menú amb dolçor i tradició.
Vins Recomanats
Secrets del Mar - Garnatxa Blanca - Terra Alta
Vi blanc aromàtic i fresc, amb notes de flors, albercoc i un toc salí. Perfecte per acompanyar els plats de marisc del menú.
Reserva la teva taula per Nadal
Celebra les festes amb nosaltres i gaudeix d'un menú especial elaborat amb amor i tradició.
Fer Reserva