Menú Complet
A l'entrepreneur treballem per tornar a l'essència de la cuina, oferint una gastronomia sincera i de qualitat; amb verdures km 0, làctics i carns de pastura, així com ous ecològics de Calaf i peix salvatge. El nostre pa és de massa mare i fermentació lenta i els olis que utilitzem són verges extra.
ESMORZARS
TORRADES
Torrada de pa de massa mare amb mantega o tomacó
Torrada cruixent de massa mare, servida amb mantega cremosa o tomàquet de penjar per a un toc fresc i tradicional.
Ou passat per aigua
Ou cuinat suaument per mantenir la seva textura sedosa, perfecte per barrejar amb torrades o altres acompanyaments.
Formatge Comté
Formatge francès curat amb una textura suau i un sabor intensament avellanat, ideal per acompanyar les teves torrades.
Alvocat
Alvocat madur i cremós, perfecte per afegir un toc fresc i saludable a qualsevol plat.
Pernil dolç o gall d'indi fet a casa
Opció suau i saborosa de pernil dolç o gall d'indi fet a casa, tallat fi per potenciar el seu gust delicat.
Salmó curat artesanalment
Salmó curat artesanalment, amb una textura melosa i un sabor equilibrat entre dolç i salí.
Salsa holandesa o bearnesa
Salsa casolana, cremosa i suau, perfecta per donar un toc gourmet als teus esmorzars.
Crema de xocolata i avellanes torrades feta a casa
Una crema irresistible de xocolata i avellanes torrades, elaborada artesanalment per un sabor intens i equilibrat.
ENTREPANS I MÉS
"Mollete" de fricandó amb formatge fos
Mollete suau farcit de fricandó casolà amb formatge fos per donar-hi un toc cremós.
"Mollete" amb botifarra i pebrot escalivat
Mollete calent amb botifarra tradicional catalana i pebrot escalivat, una combinació de sabors autèntics.
"Mollete" amb mandonguilles amb sípia
Mollete farcit de mandonguilles amb sípia, un clàssic mariner amb un gir original.
"Mollete" de sobrassada, formatge de Maó i mel
Una combinació irresistible: sobrassada calenta, formatge de Maó fos i un toc dolç de mel.
"Mollete" d'escalivada
Mollete farcit amb escalivada de verdures de temporada, lleuger i ple de sabor mediterrani.
Ou ferrat
Formatge fos
Biquini de "Cecina" de Lleó D.O. i Comté amb salsa bearnesa
Biquini gourmet de cecina de Lleó D.O. i formatge Comté, amb salsa bearnesa per potenciar cada mossegada.
Truita de patata "al moment"
Truita de patata gruixuda i sucosa, feta al moment per garantir la seva textura perfecta i sabor casolà.
Ous amb puntilla amb samfaina, botifarra negra i mel
Ous cuinats al forn sobre un llit d'espinacs frescos i salmó fumat, banyats amb una delicada salsa holandesa.
Ou ferrat amb sobrasada de Mallorca
Ou ferrat amb sobrasada de Mallorca fosa, que aporta un toc especiat i intens a aquest plat clàssic.
Ou extra
Patates fregides allumette
Patates fregides cruixents i delicioses.
Amanida verda amb raves
Amanida verda fresca amb raves per un toc salat i fresc.
DOLÇ
Rostes de Santa Teresa amb xarop d'auró, fruita i bacó
Pa torrat arrebossat i fregit, servit amb xarop d'auró, fruita fresca i un toc cruixent de bacó.
Xocolata suïssa a la tassa amb xurros
Xurros casolans cruixents acompanyats de xocolata calenta espessa i un suau gelat de nata.
Iogurt grec casolà amb fruita i granola feta a casa
Iogurt grec cremós fet a casa, servit amb fruita de temporada i una granola cruixent d'elaboració pròpia.
Cistell de mini brioixeria
Una selecció de brioixeria artesana en format mini, perfecta per compartir i gaudir d'un toc dolç.
CAFÈ ESPECIALITAT "SYRA COFFEE"
Espresso
Cafè intens i aromàtic.
Cafè amb llet
Cafè suau i cremós amb llet calenta.
Flat white
Cafè amb llet amb una textura suau i cremosa.
Americà
Cafè lleuger, llarg i suau.
Tallat
Cafè curt amb un toc de llet calenta.
INFUSIONS I TES
Matcha latte
Beguda energètica i saludable, elaborada amb te verd matcha i llet cremosa.
Chai latte
Beguda especiada i reconfortant, amb llet i barreja d'espècies aromàtiques.
Infusió de camamilla
Infusió calmant i relaxant, ideal per a qualsevol moment del dia.
Infusió de menta i poliol
Infusió refrescant i digestiva amb menta i poliol natural.
Te negre / te verd
Te intens i aromàtic, ideal per començar el dia amb energia.
PER COMPARTIR
AMANIDES I MÉS
Gilda de la casa XXL
Versió XXL de l'aperitiu clàssic basc amb anxova, oliva i piparra, combinació perfecta d'acidesa i sabor intens.
Croqueta de llet crua i pernil ibèric de gla
Croqueta artesana amb beixamel cremosa de llet crua i pernil ibèric de gla, cruixent per fora i melosa per dins.
Patates braves pujades (allioli i oli picant)
Patates braves cruixents amb allioli suau i oli picant casolà, per un equilibri perfecte entre cremositat i potència.
Amanida russa amb ventresca i piparres
Amanida russa cremosa, acompanyada de ventresca de tonyina i piparres, aportant un contrast entre la suavitat i l'acidesa.
Amanida russa amb gambes a l'allada
Amanida russa cremosa, acompanyada de gambes a l'all, aportant un contrast entre la suavitat i l'acidesa.
La Cecina Angus amb Burrata i pesto de festucs
Cecina de Wagyu de Lleó, combinada amb burrata fresca i pesto de festucs per a una fusió entre intensitat i cremositat.
Amanida de tomàquet amb seitons, olives i pernil ibèric de gla
Tomàquet madur amb seitons i olives, acabat amb un toc de pernil ibèric de gla que aporta complexitat al plat.
Esqueixada de bacallà amb oliva kalamata
Delicat esqueixat de bacallà amanit amb olives kalamata, un plat fresc i lleuger amb tot el sabor del Mediterrani.
Espàrrecs tebis amb fruits secs i ratafia picant
Espàrrecs lleugerament tebis servits amb una selecció de fruits secs i un toc vibrant de ratafia picant.
Albergínies fumades amb Maó, mel i avellanes
Albergínies escalivades amb formatge Maó fos, mel i avellanes torrades per un contrast dolç i salat.
Ou amb "puntilla" amb tàrtar de tonyina i alga nori
Ou ferrat amb les puntes cruixents, acompanyat d'un delicat tàrtar de tonyina i alga nori per un toc umami inconfusible.
Truita de patata amb xoriço ibèric picant (+ formatge)
Truita de patata melosa amb xoriço ibèric picant; opcionalment, pots afegir-hi formatge ratllat per potenciar-ne el sabor.
Xurro amb tàrtar de vedella
Xurro fregit, servit amb un tàrtar de vedella fresc.
Biquini de "Cecina" de Lleó D.O. i Comté amb salsa bearnesa
Biquini gourmet amb cecina de Lleó i formatge Comté fos, complementat amb salsa bearnesa per un toc suau i aromàtic.
PASTA, LLEGUMS I ARRÒS
Macarrons gratinats del cardenal
Macarrons al forn amb una salsa de tomàquet suau, gratinats amb formatge per obtenir una crosta cruixent irresistible.
Caneló XL de rostit amb beixamel de ceps
Caneló farcit de rostit tradicional, banyat amb una beixamel de ceps que afegeix cremositat i un toc aromàtic espectacular.
Empedrat amb mongeta de Santa Pau, kalamata i cítrics
Amanida d'empedrat amb mongeta de Santa Pau, olives kalamata i un toc cítric, una explosió de frescor mediterrània.
Cigronets del Berguedà estofats amb popets
Estofat de cigronets del Berguedà amb popets, un plat mariner amb l'autenticitat i el sabor de la Mediterrània.
Arròs mariner a la llauna
Arròs melós cuinat a la llauna amb marisc fresc i brou intens, un autèntic clàssic mediterrani.
PLATS PRINCIPALS
PEIX
Verat escabetxat
Verat fresc marinat en escabetx suau, una explosió de sabors mediterranis.
Lluç a la romana amb salsa tàrtara
Lluç arrebossat amb una cobertura cruixent i lleugera, servit amb una salsa tàrtara fresca i cremosa.
Calamar de potera a la planxa amb papada ibèrica
Calamar de potera tendre i saborós, cuinat a la planxa per ressaltar tot el seu sabor natural.
Bacallà amb samfaina
Llom de bacallà cuinat al punt, acompanyat de samfaina casolana de verdures.
CARN
Fricandó de llata de vedella amb bolets i parmentier
Estofat tradicional català amb vedella tendra, bolets i una parmentier cremosa que potencia el seu sabor.
Mandonguilles amb sípia i pèsols
Mandonguilles casolanes guisades amb sípia tendra i pèsols, un plat mariner de sabors profunds i reconfortants.
Botifarra esparracada amb mongetes de Santa Pau
Botifarra artesana de calidad, esparracada y salteada, servida con las emblemáticas judías de Santa Pau.
Lingot de xai
Lingot tendre i melós de xai cuinat a baixa temperatura, amb un sabor intens i una textura irresistible.
Entrecot al pebre negre
Entrecot de vedella madurat, marcat al punt i banyat amb una salsa cremosa de pebre negre per ressaltar el seu gust.
GUARNICIÓ
Amanida verda amb raves
Amanida fresca amb fulles verdes i raves, ideal per aportar lleugeresa i frescor al teu àpat.
Escalivada
Escalivada tradicional amb verdures de temporada, un clàssic català que aporta frescor i intensitat a qualsevol àpat.
Verdura de temporada
Selecció de verdures de temporada cuinades al punt per preservar tot el seu sabor i textura.
Patates fregides "Allumette"
Patates tallades fines i fregides fins a ser cruixents, perfectes per acompanyar qualsevol plat.
PA
Pa de massa mare amb AOVE i tomacó
Pa rústic de massa mare, torrat i acompanyat d'oli d'oliva verge extra i tomàquet de penjar, per a un toc autèntic i mediterrani.
POSTRES
Xuixo amb gelat
El clàssic xuixo gironí, farcit de crema i fregit fins a quedar daurat i cruixent, servit amb una bola de gelat que potencia el contrast de textures i temperatures.
Rostes de Santa Teresa amb xarop d'auró, fruita i bacó
Una versió sofisticada de la tradicional torrada de Santa Teresa, amb un toc dolç i salat gràcies al xarop d'auró, la fruita fresca i el bacó cruixent.
Llimona gelada
Clàssic de l'estiu: llimona natural farcida de sorbet, fresca, lleugera i molt refrescant.
Iogurt casolà
Iogurt grec cremós fet a casa, servit amb fruita de temporada i granola cruixent d'elaboració pròpia.
Maduixes al gust
Maduixes fresques, servides al natural o amb nata muntada, al teu gust.
Pastís de xocolata sense farina amb gelat
Pastís de xocolata intens i sense farina, servit amb una bola de gelat que en ressalta la seva riquesa.
Flam
El flam tradicional de tota la vida, fet amb ous frescos i llet, amb una textura suau i un caramel delicadament amarg que equilibra la dolçor.
CARTA VINS
BLANCS NATURALS
Bivac - Xarel·lo i Viognier - Penedès
Vi fresc i equilibrat, amb aromes de fruita blanca i un toc floral. Ideal per a aperitius o plats lleugers.
La Peona Brisat - Xarel·lo Vermell - Orange Blanc Penedès
Vi brisat amb cos i estructura, notes cítriques i una subtil tanicitat, perfecte per maridar amb formatges i plats especiats.
Picapedra - Parellada - Conca de Barberà
Elegant i mineral, amb una frescor vibrant i notes de poma verda i herbes mediterrànies.
BLANCS
Blanc de la Casa OZÓ - Terra Alta - Vi Solidari
Vi blanc jove i afruitat, amb tocs de préssec i flors blanques. Molt fàcil de beure.
Vividors del Vi Blanc - Xarel·lo i Malvasia de Sitges
Aromàtic i fresc, amb notes de flors, albercoc i un toc salí. Perfecte per a mariscs i arrossos.
Secrets del Mar - Garnatxa Blanca - Terra Alta
Cítric i untuós, amb records de fruita madura i un final llarg i sedós.
3 Pueblos - Verdejo - Rueda
Vi fresc i expressiu, amb aromes de fonoll, préssec i un toc de pell de llima.
ROSATS NATURALS
La Solana Llarga 2020 - Trepat - Conca de Barberà
Vi rosat elegant i fi, amb notes de maduixa fresca i un fons especiat subtil.
Trencacloscues - Syrah - Montsant
Rosat intens i estructurat, amb fruita vermella madura i un toc balsàmic que el fa molt gastronòmic.
NEGRES NATURALS
Alosa - Garnatxa Negra - Fora D.O.
Garnatxa fresca i vibrant, amb aromes de fruits vermells, espècies i una lleugera mineralitat.
Crossos - Garnatxa, Cariñena i Syrah - Priorat
Vi complex i profund, amb notes de prunes madures, regalèssia i un toc torrefacte.
Coca i Fitó Natura - Garnatxa Negra - Montsant
Rodó i equilibrat, amb fruita negra madura, espècies dolces i una frescor sorprenent.
NEGRES
Alosa - Garnatxa Negra - Fora D.O.
Garnatxa fresca i vibrant, amb aromes de fruits vermells, espècies i una lleugera mineralitat.
Crossos - Garnatxa, Cariñena i Syrah - Priorat
Vi complex i profund, amb notes de prunes madures, regalèssia i un toc torrefacte.
Coca i Fitó Natura - Garnatxa Negra - Montsant
Rodó i equilibrat, amb fruita negra madura, espècies dolces i una frescor sorprenent.
CAVA
Valldolina Reserva BN - Coupage Tradicional i Chardonnay
Cava elegant i fresc, amb bombolla fina i aromes de poma, brioix i un toc cítric.
ALTRES NATURALS
Vermut Xalar Artesanal - Garnatxa Blanca
Vermut artesanal amb notes d'herbes aromàtiques, pell de taronja i un final suau i equilibrat.
Vinyes del Ter Dolç - Garnatxa Negra i Cabernet
Vi dolç natural, amb intensos sabors de fruita confitada, xocolata negra i un toc de nou moscada.
CÒCTELS
Mojito
Un còctel cubà refrescant amb menta fresca, llima i rom.
Moscow Mule
Un còctel vibrant amb vodka, cervesa de gingebre i llima.
Bloody Mary
Un còctel clàssic amb vodka, suc de tomàquet i espècies.
Pisco/Amaretto Sour
Un còctel agredolç elaborat amb pisco o amaretto.
Aperol/Campari Spritz
Un aperitiu italià refrescant amb Aperol o Campari, cava i soda.
Mimosa
Un còctel lleuger amb suc de taronja natural i cava.
Virgin Mary
La versió sense alcohol del Bloody Mary, intensa i refrescant.
Virgin Mojito
La versió sense alcohol del Mojito, fresca i lleugera.
GINEBRA
Macaronesian
Ginebra artesana elaborada amb botànics de les Illes Macaronèsiques, fresca i aromàtica.
Suntory Roku
Ginebra japonesa refinada, destil·lada amb sis botànics tradicionals que aporten equilibri i subtilesa.
Seagram's
Una ginebra americana clàssica i suau, ideal per a còctels equilibrats.
Mombasa Club London
Ginebra inspirada en l'època colonial britànica, amb un toc exòtic i especiat.
Nordés
Ginebra gallega suau i aromàtica, elaborada amb raïm albariño i botànics atlàntics.
WHISKY
Glenmorangie
Un whisky escocès suau i aromàtic, perfecte per als paladars més exigents.
Johnnie Walker Black Label
Un whisky escocès amb cos, equilibrat i amb notes fumades.
VODKA
Grey Goose
Una vodka francesa de qualitat superior, suau i refinada.
Belvedere
Una vodka de luxe polonesa, elegant i pura.
Ukiyo Japanese Rice
Vodka japonesa suau, destil·lada a partir d'arròs.
ROM
Don Papa Baroko
Un rom filipí amb notes dolces de vainilla i fruita tropical.
Demon's Share 12 Años
Rom envellit 12 anys, amb un perfil intens, fumat i especiat.
Brugal
Un rom dominicà clàssic, lleuger i fàcil de beure.
TEQUILA & CO
Herradura Reposado
Un tequila suau, madurat en bóta per potenciar el seu sabor.
Jimador
Un tequila jove amb subtils notes de canyella.
Mezcal 400 Conejos
Un mezcal artesanal amb un marcat sabor fumat.
Pisco Demonio de los Andes
Un pisco peruà suau i aromàtic.
LICORS
Fernet Branca
Un licor amarg i intens elaborat amb herbes aromàtiques.
Malvasia Hospital de Sitges
Un vi dolç català amb notes florals i afruitades.
Moscatell Hospital de Sitges
Un vi dolç i aromàtic ideal per a postres.
Ratafia dels Raiers
Un licor tradicional català amb nous verdes i herbes.
Sambuca Marcati
Un licor italià dolç amb un intens sabor d'anís.
Orujo
Un aiguardent tradicional espanyol amb caràcter fort.
Amaro di Saronno
Un licor italià d'ametlles amb un toc dolç i amarg.
Campari
Un aperitiu italià famós pel seu gust amarg i refrescant.
Baileys
Un licor irlandès cremós amb whisky i crema de llet.
Aperol
Un aperitiu italià de sabor dolç i lleugerament amarg.